index med manikur cource spa solarium med Bah bijutareikiastrology radiestaziacontavt

МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА

Иновационни и ефективни козметични процедури-гарантират оригиналност и високи резултати в борбата с проблемите на кожата-бръчки,стареене,пигментни петна,себорея(червени петна,енергиен или хормонален недостиг). Антицелулитни програми. SPA терапий за отслабване и възстановияване. Маниюр и ноктопластика Ериксон….

Използва най-новите научни открития сварзани с проблемите на старенето.

Този клиничен метод,водещ началото си от Швеицария,се състои в иползване на клетъчни екстракти и е постянно в крак с наи-новите и наи-ефективни козметични процедури. Предлага истински терапий,които гарантират високи резултати в борбата с проблемите на койата.

Използваните активни агенти имат морски фитобиологочен или биотехнологичен произход.Замразени клетъчни екстракти, биотехнологични ензими,трето поколение липозоми,високо полимеризирана ДНК,суперактивната молекула GP4G,антиеластаза,фитохормонална грижа за кожата,антицелулитни липоблокиращи активни агенти и др.

Терапийте и продуктите се спраят с всички проблеми на кожата,спрофесионален подход и оригинално и модерно отношение към грижата за красотата.

Бързи видими резултати в края на програмата от процедури.

ERICSON LABORATOIRE ПРОМОЦИЯ

MESO-VIT. Мезо-витаминозно възстановяване и подмладяване от 120 лв. сега за 100лв.

MESO-VIT е за всички жени, а и мъже, които искат да се погрижат за своята кожа чрез мезо-подобен „витаминен бум" при липса на мускулен тонус, наличие на бръчки, пигментации, хиперчувствителност и др. Основната активна съставка PHYCOSACCHARIDE® е нано-молекула със силно успокояващ и бързо възстановяващ лечебен ефект, която има способността да прониква много дълбоко. Също така кожата се зарежда и с жизненоважните за нея витамини А, С и Е, които перфектно регенерират, изсветляват и защитават кожата, а действието им се подсилва от вибрационна мезо-четка, която улеснява проникването и усвояването им в дълбочина. MESO-VIT е препоръчителна терапия и домашна грижа за всички, които са преминали през медицинска мезотерапия, а също така и след други по-агресивни естетични терапии (например лазер, микродермабразио и др.) за по-бързо възстановяване и успокояване, оптимизира и удължава резултатите като активира различни механизми на кожата: клетъчно регенериране, реконструкция на тъканите, засилване на естествените защитни сили и намаляване на реактивността на кожата

FEMINITY. Антиостаряваща и хормонорегулираща терапия с фитохормони и стволови клетки от 100лв.сега на 80лв.

Терапията FEMINITY е резултат от изследвания в областта на хормоно-съдържащата козметика и клетъчната биология. Като всяка една модерна антиостаряваща козметична терапия тя се базира, освен всичко останало, на съдържанието на фитохормони (растителни екстракти, които по структура и функции наподобяват човешките хормони и регулират хормоналния дисбаланс на ниво кожа). Терапията FEMINITY има за цел да запази младостта и женствеността на кожата като компенсира два основни фактора, отговорни за това: Възвръща и поддържа хормонален баланс в кожата, благодарение на съставката PHYTO-AGE, екстракт от растение, което се ползва в китайската медицина и билколечението за третиране на хормонални проблеми. Защитава стволовите клетки в кожата, активирайки двата протеина (SIRTUIN 1 и SURVIVIN), които са жизненоважни за тяхното оцеляване. В резултат се повишават естествените способности на кожата за възстановяване и защита.

VI VA MILK. Да живее млякото!

VIVA MILK е здравословния млечен бар на Ericson Laboratoire, от който може да предложите индивидуален крем на Вашите клиенти в зависимост от нуждите на кожата. ВИВА МИЛК

възстановява хранителния баланс на кожата, използвайки изключителните хранителни свойства на млякото. Уникална възможност за персонифициране на всеки един от четирите млечни кремове дават четирите ПРО-МЛЕЧНИ СЕРУМИ, които се добавят към кремовете, с цел да се получи най-добрия продукт за нуждите на определен тип кожа.

LIPO LIFT CONOUR

Ремоделираща терапия за структуриране овала на лицето и намаляване на подкожните мазнини.

Тя е предхирургична терапия за структориране овала на лицето и стопяване на излисшните мазнини (бузи,двоина брадичка,подпухналост) стягане и укрепване на тъканите на кожата.Жени и мъже ,който вече не са доволни от вида на лицето си поради качване на килограми,умора,бременност,напреднала възраст са склонни да се подложат на херургична намеса.Алтернативата са последните научни изследвания на Ериксон, който водят до намаляване на подкожните мазнини по метод наречен липолиза.Липолитични фактори усилват процеса на разграждане на мазнините и ускориава отслабването на лицето.Веднага след терапията лицето отслабва,овалът е с привлекателна форма,тенът е избистрен,кожата е опъната и красива.

Правят се от 8до 10 терапий веднъж в седмицата и подържащи веднъж месечно.

Продължителост на една процедура-1 час.Цена на процедурата-70лв.

BIO-OPTIC

Терпия за околоочен контур

Удивителна терапия с многостранно възстановяващо деиствие-ефективна за всички проблеми на околоочен контур:

Тъмни кръгове,подпухване,торбички,бръчки. Първата изненада е незабавното опъващо въздеиствие. Изглажда фините линий и омекотява кожата. Отстранява мастните натрупвания и задържаните течности под очите,благодарение на силни активни съставки с липолитично и дрениращо деиствие. Курс на лечение 4 процедури веднъж седмично. Продължителност на една процедура 25минути.

Цена на терапията-30лв.

CRYO-LIFTING TERAPY

Криолифтинг терапия-антиостаряване

Терапия за уморена,атонична (кожа с липса на тонус или отпускане поради дегенериране на дермалната тъкан) което води до поява на бръчки. Терапията е богата на аминокиселини и възстановяващи протеини. Продуктите съдържат високотехнологични и ефективни молекули,като високо полимеризирана ДНК,GP4G и Thimoline,които спомагат за събуждането на спящите клетки.Така се избягва влошаването на колагеновие и еластиновите влакна и се реструкторира кожата.Криоливтинг е истинска ”доза блясък” която тонизира кожата и е видимо моментално подмладена.Използват се замразени клетъчни екстракти. Курс на лечение 6 процедури 1 седмично.

Продължителност на 1 процедура 1 час.Цена на 1 процедура-80лв.

AROMA SENSITIVE

Ароматерапия за чувствителна кожа

Комплексна терапия, даваща удивителни резултати,благодарение на обединяването на алтернативни медицини:

Ароматерапия,Фитотерапия,Хромотерапия. Терапията може да се прилага на всеки тип чувствителна кожа:суха,мазна,атонична и хиперчувствителна.Подходящта е за всички сезони.Резултатът след всяка терапия е забележителен-овлажнена ,успокуена,мека,гладка и опъната.Усещането е за цялостен релакс и комфорт,защото въздеиства не само върху кожата но и върху духа. Ароматерапия:есенциялните масла са силно деистващи.Разтворени в мазнини въздеистват на кожата,а чрез обонянието намозъка и цялото тяло.

Фитотерапия:Фитосерумите и Растителните екстракти лекуват много ефективно чувствителната кожа.

Хромотерапия:Всеки цвят има собственна енергия.Специялна маска с водорасли и билки е с различен цвят за всеки тип кожа.Използват се замразени клетъчни екстракти за чувствителна кожа. Продължителност на една терапия е 1 час. Курс на лечение-4 процедури 1 път седмично.Цена на 1 процедура-70лв.

SUPREME DHEAge

Хормон на младостта

Интензивна регенерираща терапия с DHEA

DHEA е една от най-модерните и актуални молекули в началото на 21 век.Влиянието на тази молекула върху процесите на остаряване и отслбване е изключително голямо.

Процедурата е за цялостно подмладяване,без да се прибягва до хирургична намеса.

Направените тестове показват изключително високи резултати видимо подобряване състоянието на кожата в края на първия месец.Курс от терапий може да се прилага 2-3 пъти годишно.DHEA прави кожата ,мека,еластична,устойчива,плътна,красива,по-малкочувствителна към алергични реакций,намалява пигментацийте,опънатаи оеднаквява цвета.

Продължителност на една процедура 1 час.Курс на лечение-6 процедури 1 път седмично.Цена на 1 процедура-70лв.

CRYO-CELLULAR DRY SKIN

Криоклетъчна терапия за суха кожа

Предназначена е за дехидрирана кожа.Възстановява влагата в роговия слой,компенсира недостига на мастни секреций,предпазва кожата от влиянието на околната среда.Мощната хидратираща съставка FU CO GEL 100 е отлично съчетана със серамиди и 3 поколение липозоми,които доставят овлажнявъщите активни агенти до ядрото на клетките.В терапията са влючени замразени клетъчни екстракти за подхранване и хидратиране,които не съдържат консерванти.Хидратиращия серум се абсорбира бързо и не оставя мазен филм върху кожата.Подхранващото деиствие на есенциялните масла в комплекс от омекотяващи разтения дава на кожата ориятен успокояващ ефект и комфорт.Отлично се приема и има незабвен ефект-кожата е силна,добре нахранена и хидратирана.Терапията е със замръзени клетъчни екстракти за подхранване и хидратиране.

Курс на лечение 4 процедури 1 път седмично.

Продължителност на една процедура 1 час.Цена на една процедура-80лв.

CRYO-CELLULAR OILY SKIN

Криоклетъчна терапия за мазна кожа

Високата ефективност на терапията е гарантирана,благодарение на активния агент Biodextrol който понижава хормоналното хиперстимулиране на мастните жлези.

Cytobiol iris е биотехнологичен комплекс от корен на ирис,метал Цинк в разтворима форма и витамин А.Той има бактериостатично деиствие,бори се с червенината и абсорбира излишния себум.Основен активен продукт са замразените клетъчни екстракти без консерванти,които намаляват себумната секреция и почистват кожата в дълбочина.

Терапията е почистваща и лечебна за ребалансиране и нормализиране на кожта.

Един курс на лечение-6 процедури,1 път седмично.

Подължителност на една процедура-60мин.

Цена на една процедура-70лв.

SKIN-HORMONE RESOURSE

Хормонална терапия за възстановяване на кожата

Идеалното решение за кожа,която страда от липса на хидратация и е подложена на хормонални колебания.В основата е фито-хормон,извлечен от ексракт от ирис,комбиниран с висококачествен екстракт от хаивер-изключително богат хранителен източник,които стимулира и ревитализира клетките на кожата,възстановява блясъка и младостта и.Възстановява водния баланс на кожата.Благодарение на колагеновия лист,въздеиства на хормоналното стареене,като стимулира синтеза на протеини.

Терапията е напълно подмладяваща и овлажняваща.

Курс на лечение-4 процедури 1 седмично,продължителност на една процедура 1 час.

Цена на една процедура-70лв

BOTU-LIKE MAJOR

Терапия за дълбоки бръчки с ефекта на боттокс

Тази терапия е най-новата и най-успешната козметична алтернатива на инжекцийте с BOTOX,без техния болезнен и токсичен ефект.

Терапия за отстраняване на мимическите бръчки и финните линий,съчетана с цялостна серия от козметични продукти за домашна употреба.

Терапията е новият революционен хит в света на визшата козметика,благодарение на новата молекула FILLOX-уникален антиостаряващ хептапептид,допълнен със „запълващи свери” които набъбват в долните слоеве на епидермиса и запълват бръчките.Добавени са мощни антиостаряващи съставки катоPidulisse C,Gliadines,морски колаген,екстракт от греипфрут,мек бъдемов протеин-които изглаждат и премахват бръчките.Резултатите регистрирани 1 час след терапията са:

-Намаляване на повърхностните бръчки

-Намаляване на броя на бръчките

-намаляване средната дължина на бръчките

-Намаляване на общата дължина на бръчките.

Един курс на лечение-6 процедури 1 път седмично,продължителност на една процедура-1 час,цена на една процедура-100лв.

WHITE PERFEKT

Криоизбелване за перфектен тен

Специална терапия ЗА БОРБА С ТЪМНИТЕ ПЕТНА.

Уникалното е включването на специален замразен клетъчен екстракт,които не съдържа консерванти и е подходящ при пигментни петна с различен произход.

Включени са и два новооткрити избелващи активни комплексаDHERMA WHITE и ALBATINE.Те деистват срещу дизбаланса в производството на меланоцити,които са основните причинители за непрекъснатото производство на меланин-отговорен за оцветяването на кожата.По време на терапията се предотвратява прекаленото придвижване на дълбокия меланин към повърхността на епидермиса и се постига изсветлиаване на вече съществуващата пигментация.Постига се перфектна белота,чрез изсветляване на тена и регулиране пигментацията на кожата.

Курс на лечение от 6-10 процедури 1 седмично.

Продължителност на процедурата 1 час.

Цена на една процедура -70лв.

NOVACID+

Напълно обновяваща и подмладяваща терапия

Терапия за корекция недостатъците по кожата.Нов метод”двоина”ускорена ексфолация,както механична (микродермоабразио)така и химична (пилинг).Този метод дава възможност за енергично активиране на клетъчното обновяване,като по този начин се възстановява повърхността на кожата.Тази терапия е единственна по рода си,което се дължи на концентрацията на компонентите в нея и силата на агентите:

-Оригинална комбинация от 9 киселини-растителни

-Микродермоабразио с кристали и аломиниев оксид

-Ултрасилен химически пилинг с висока киселинна концентрация.

Прилага се при атонична кожа,пигментни петна,прекомерно омазняване,остатъчни белези иповърхностни бръчки.Препоръчителен курс от процедури е минимум 6 процедури веднаж седмично.

Редовно провеждана,тази терапия цялостно обновява и възстановява физиологочния баланс на кожата,като и придава младежки вид и свежест.

Цена на процедурата е -70лв.

Времетраене 1час.

ОТ МЕДИЦИНАТА ДО БЮТИ ТЕРАПИЯТА
Професор Ериксон е изтъкнат биолог, специализирал в проблемите на стареенето.